Често задавани въпроси

Трябва ли да имам регистриран потребител, за да пусна обява?
Публикуването на обява е абсолютно безплатно, но изисква регистрация с валиден e-mail адрес. Регистрацията е необходима за да можете в последствие да редактирате и спирате(изтривате) обявите си. Също така потребителите може да видят всички ваши обяви, което е доста полезно в някои случаи. Когато сте регистриран потребител, полетата заидентификация като е-мейл, град и телефон ще бъдат попълнени автоматично. Вие ще може да ги промените, но е едно улеснение за потребителите.

 

Как да публикувам обява?
При натискане на менюто "публикуване" /горе в дясно. След това ще бъдете приканени да изберете подходяща категория за Вашата обява. Следвайте инструкциите и попълнете задължителните полета указани с червен маркер. Препоръчваме Ви да добавите и снимка, ако има такава, която да показва продукта или стоката, която обявявате. Това ще увеличи шанса вашата обява да бъде прочетена от повече потребители. Доказано е, че при наличие на снимка или картинка потребителите са по-склонни да прочетат допълнителна информация. Моля, пишете на кирилица. Обяви написани с латински символи ще бъдат незабавно изтривани без предупреждени.

 

Какъв е срока на обявата в сайта?
Обявите са валидни 2 седмици, или 14 календарни дни. 2 дни преди изтичането на обявата Вие ще получите на адреса от обявата уведомително писмо, че обявата изтича след 2 дена, така, чеще имате възможност тч да бъде подновена за нов 14 дневен период. Ако обявата не бъде подновена, тя ще бъде изтрита автоматично след 14-тия ден.

 

Защо е изтрита обявата ми?

Има няколко причини това да се случи и те са:

  • обявата е написана с латински символи
  • обявата е публикувана по нелегитимен начин
  • обявата не отговаря на условията за съдържанието на публикуваните обяви или съдържа нецензурно или дискриминиращо съдържание.
  • обявата е репортувана от потребител като спам, и модератор на сайта я е изтрил, защото я е разпознал като спам
  • обявата е изтекла автоматично, след изтичане 14-дневният срок от нейното публикуване

Проверяват ли се обявите преди да се публикуват на сайта?
Обявите са активни веднага след публикуването им. Ако при по-късна проверка се открие неадекватност обявите ще бъдат незабавно изтрити.

 

Как мога да редактирам, изтривам или публикувам обяви на сайта?
Натиснете менюто "Моите обяви" или "Обявите ми" и ще видите списък с всички Ваши обяви. използвайте линковете: Напишете обява, Обновяване и Изтриване.

 

Как да съобщя за технически проблем?
Използвайте формата за контакт, като по възможност опишете максимално точно проблема и как може да бъде стигнато до него. Колкото повече информация предоставите, толкова е по-вероятно проблема да бъде отстранен.

 

Как мога да направя предложение за подобрение на сайта?

Използвайте отново формата за контакт на сайта.

За допълнителни въпроси моля свържете се с нас.