VIP Обяви

Какво е VIP обява?

Вип обявите са начин да промотирате вашата обява, така че тя да излиза на първо място при търсене и при показване на обявите в категорията. VIP е тази обява, която има звезда до заглавието си.

 

Какво е преимуществото на VIP обявите?

Всички VIP обяви се показват най-отгоре във всички списъци. Такива са резултатите от търсене в сайта, обявите в дадена категория или подкатегория. Допълнително 20-те обяви с най-много звезди се показват и на началната страница на сайта. Това  ще помогне повече посетители да видят вашата обява, с което успеваемостта на вашето послание ще нарастне.

 

Как мога да направя моята обява VIP?

Заплащането на VIP статус става посредством изпращането на SMS с определен текст. За всяка обява този текст е различен, за това и инструкциите за VIP са специфични за всяка обява. За да видите текста за SMS-a, влезте в менюто Моите обяви от основното меню /горе в дясно/. Ако не сте логнати системата ще покаже логин форма в която трябва да напишете вашето потребителско име и парола. Ако вече сте логнати на тази страница ще видите всички ваши публикувани обяви. В кратък режим /когато се показват само кратко описание на обявата/ VIP линка е под всяка обява. В разширен режим /когато се показват всички детайли на обявите/  VIP линка е под заглавието на обявата. 

При натискането на Направи VIP ще се отвори прозорец, в който ще е обяснено на какви телефони какъв текст да бъде изпратен, за да стане обявата Ви VIP.

 

Какви са цените за VIP?
В момента има 3 възможни опции за VIP:

 Тип  Цена
14 дневен VIP  2.40лв с ДДС
7 дневен VIP 1.20лв с ДДС
1 дневен VIP 0.60лв с ДДС

Подробности за това какво трябва да се изпрати като текст и телефонните номера ще намерите в прозореца към всяка обява.

 

Какво се случва след като пратя правилния SMS  и получа потвърждение за това, че всичко е наред?

При получаване на потвърждаващ SMS, Вашата обява вече е с VIP статус и това ще добави една звезда до името на обявата. В зависимост от това коя опция сте избрали, тази звезда ще бъде там докато не изтече срока на VIP обявата.

 

Защо някои обяви са с повече от една звезда и как да добавя допълнителни звезди и на моите обяви?
Добавянето на повече звезди става като изпратите нов SMS за дадената обява.

Колкото SMS-а изпратите, толкова VIP звезди ще има до заглавието на вашата реклама, и по този начин тя ще се покаже най-отгоре. Може да бъде направена комбинация от предлаганите опции. На пример ако изпратите 2 sms-а, единият за двуседмичен VIP и след това друг за седмичeн, обявата ви ще има 2 звезди само 7 дни, а след това тя ще има само една звезда и тя ще стои в оставащите 7 дни от двуседмичния период. Ако изпратите 2 sms-a за двуседмичен VIP, обявата Ви ще има 2 звезди за 2 седмица.

Няма ограничение на SMS-ите, които може да изпращате за дадена обява. Колкото изпратите, толкова VIP звезди ще получи дадената обява, и толкова по-високо ще бъде показванa в списъка. Например, ако видите, че има 2 обяви със 2 звезди и 10 обяви със 1 VIP звезда във категорията в която е Вашата обява, това значи, че ако изпратите 3 sms-а за Вашата обява, тя ще излезне на първо място и ще има 3 звезди до името си. Вие преценявате колко да "промотирате" вашата обява.

 

Разбрах, че има промо кодове, но как точно работят?

Промо кодовете са възможнот да получите допълнителна VIP звездичка за Ваша обява. Повече за промо кодовете може да прочетете на тази страница

 

Ако имате допълнителни въпроси, моля използвайте формата за контакти на сайта, за да се свържете с нас.